Min Yoga Lofoten er grunnlagt av Maria Terese Karlsen og Andrea Milde Øhrn i 2018. Maria og Andrea har vokst opp på ulike steder i Lofoten og etter mange år borte fra øyriket kom de tilfeldigvis begge tilbake i 2015. Gjennom yoga ble de kjent og gjennom begge sitt savn etter et sted for yoga i regionen, kom ønsket om å etablere Min Yoga Lofoten.

Maria har bakgrunn fra Forsvaret og med det en solid lederutdannelse. I tillegg har hun jobbet med alt fra salg av telt til å lede utviklingen av tre ekstremløp under paraplyen The Arctic Triple. Nå satser hun alt på Min Yoga Lofoten og skal være daglig leder under oppbyggingen.

“Jeg har en ro med meg i dette som er ny for meg. Når jeg tidligere har gått inn i krevende prosjekter så har jeg kjent mer på forventningspress og stress, men dette føles bare riktig. Mye jobb, ja - men helt rett!” - Maria

Andrea er lege med doktorgrad i befolkningshelse. Hun har jobbet i allmennpraksis ved siden av forskningen i noen år og har nå startet sin spesialisering som lege ved Lofoten sykehus. Hun er brennende opptatt av alle sider ved menneskers helse og gleder seg stort til å jobbe med yoga som helsefremmende verktøy.

“Jeg har lenge gått med et sterkt ønske om å skape noe som kommer fra hjertet. Etableringen av Min Yoga Lofoten er akkurat det, og det kjennes virkelig godt. Masse nytt og utfordrende, og det er herlig å samarbeide med så mange spennende mennesker!!“ - Andrea

Min Yoga Lofoten ønsker å tilby noe av mangfoldet innen yoga. Instruktørene våre vil alltid undervise i sin yoga og vi er heldige som har ulike tradisjoner representert. Vi ønsker å tilby yoga for alle og dele noe av yogaens terapeutiske aspekter. Vi praktiserer oppmerksomt nærvær og ønsker å formidle en holdning av nysgjerrighet, åpenhet, aksept og vennlighet i møte med yoga og seg selv.