Kurs og workshoper

vinter/vår 2019


MAI

03. - 05.Mai

The Wim Hof Method with Tim van der Vliet

Er du nysgjerrig på metoden som tar verden med storm?
- velkommen på kurs i Wim Hof Metoden!


Første helgen i mai kommer det en sertifisert instruktør i WHM til Lofoten! SAVE THE DATE! 03.-05.mai kan du bli med på en, to eller tre dager med Tim van der Vliet inn i en verdenskjent teknikk for blant annet å tåle kulde bedre og booste immunforsvaret.

"It’s my goal to give you tools to positively influence your autoimmune system, improve your energy level, get your body strong and flexible and get more focus. I am trained by Wim personally. Get inspired and learn new things during this intense event." - Tim

PROGRAM
Friday May 3rd 19:00-21:30 / 2,5 hour WHM Crash Course (no ice bath)
Saturday May 4th 09:00-14:00 / 5 hour WHM Fundamental course
Sunday May 5th 09:00-14:00 / 5 hour Advanced Course

PRICES
The Weekend Deal / 25% off - 2950 KR

2,5 hour WHM Crash Course (no ice bath) - 650 KR
5 hour WHM Fundamental course - 1500 KR
5 hour Advanced Course - 1700 KR

ACCOMODATION - SPECIAL DEAL!

Book your stay at a great special price at Nyvågar Rorbuhotell:

  • 750 NOK per person in singel room (2 pers pr cottage, shared bath), includes breakfast

  • 550 NOK per person i shared double (3-4 pers per cottage, shared bath), includes breakfast

The deal can be booked only by students for the WHM training. Contact Nyvågar at booking@nyvagar.no or by phone +47 760 69 700 | +47 48864119 to make a booking.

 
 

JUNI

Verdien av hvile - alt du vinner ved å la være

Tre nærende dager i vakre Lofoten med yogalærer og forfatter Siw Aduvill

Dette blir en helg der vi utforsker ulike former for yoga som styrker nervesystemets respons for omsorg og hvile. Du kan bli med på enkeltklasser eller nyte hele verdien av hvile fullt ut og bli med på alle klassene denne helgen til en hyggelig pris.

* * *

PROGRAM 21.-23.juni 2019 / LOFOTEN WORKSHOP

Hvile - og alt vi vinner ved å la være

Fredag 21.juni kl. 19:30

Vi starter fredag kveld med en introduksjon og presentasjon av den rykende ferske boka: HVILE- alt vi vinner ved å la være. Boka ser på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden.

Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente? I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen. Vi skal se hvordan det å hvile gjør at vinen smaker mer, at orgasmene lengre og kan skape mer holdbarhet.

Varighet 90 minutter / Åpent for alle, uansett nivå / Pris 290 KR

Mindful Yin yoga på vei inn i sommerferien

Lørdag 22.juni kl. 10:00

Lørdag morgen starter vi med to timer Mindful Yin Yoga. Yin yoga er en langsom form for yoga inspirert av taoistisk livsfilosofi, der fokuset ligger på ”yin-vev” som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer. Vi forsøker så godt vi kan å slappe av i muskulaturen for å gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon. Stillingene holdes gjerne i flere minutter hvor vi jobber med områder som tøyes passivt, mens vi fokuserer på pust og bevisst tilstedeværelse.

Varighet 120 min / Åpent for alle, uansett nivå / Pris 320 KR

Hvile og kreativitet

Lørdag 22.juni kl. 13:00

Lørdag ettermiddag skal vi se nærmere på sammenhengen mellom hvile og kreativitet. Dette er en del av det boka HVILE søker å utforske. Basert på vitenskap, gamle tekster og egen utforskning skal vi se hvordan dyp avspenning (yoga nidra), kan gi oss tilgang de dypere lagene i oss selv – og se hva vi kan skape av kreative uttrykk hver for oss og sammen.

Ta med skrivesaker (penn & papir).

Varighet 90 minutter / Åpent for alle, uansett nivå / Pris 290 KR


Mindful Restorative yoga på vei inn i sommerferien

Søndag 23.juni kl. 18:30

Helgen avsluttes med selve dronningen av hvile. Også her holdes stillingene over tid, men i motsetning til Yin yoga er det ingen ting som skal strekkes. Målet i restorativ yoga er å la den enkelte kjenne at hele kroppen er støttet opp slik at vedkommende tør å slappe av og gi seg fullstendig hen til avslapningen. Her brukes utstyr som puter, klosser og pledd for å tilrettelegge for denne opplevelsen.

Varighet 90 minutter / Åpent for alle, uansett nivå / Pris 290 KR


BIO / SIW

Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus, og har undervist yoga siden 2008 med sertifiseringer fra ulike former for yoga, meditasjon og bodywork. Siw underviser på ulike yogautdannelser og holder workshops rundt om i Norge og internasjonalt. Høsten 2015 gav hun ut boken ”Yoga når det gjelder” som fikk en positiv mottagelse i det norske yogamiljøet. Hennes andre bok ”HVILE – alt vi vinner ved å la være” kommer ut på Tiden Norsk Forlag i april 2019.


PRISER

90 min klasser 290 KR

120 min klasser 320 KR

Verdien av hvile / helgepakke* for kun 980 KR

*inkluderer alle klassene med tema hvile helgen 21.-23.juni:

Fre kl. 19:30 / Lør kl. 10:00 og kl. 13/ Søn kl. 18:30

PÅMELDING VIA VÅR KALENDER - Klikk deg inn på timeplanen HER!

21.juni - 23.juni